+38 097 003 22 99
+38 093 003 22 99
+38 099 003 22 99
Каталог продукції

Політика конфіденційності

1. Загальні положення

1.1 Компанія Фурнісет (далі по тексту - Оператор) ставить дотримання прав і свобод громадян одним з найважливіших умов здійснення своєї діяльності.
1.2 Політика Оператора щодо обробки персональних даних (далі по тексту - Політика) застосовується до всієї інформації, яку Оператор може отримати про відвідувачів веб-сайту furniset.com.ua. Персональні дані обробляються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI.

2. Основні поняття, що використовуються в Політиці:

2.1 Веб-сайт - сукупність графічних і інформаційних матеріалів, а також програм для ЕОМ і баз даних, що забезпечують їх доступність в мережі інтернет за мережевою адресою furniset.com.ua;
2.2 Користувач - будь-який відвідувач веб-сайту furniset.com.ua;
2.3 Персональні дані - будь-яка інформація, що відноситься до Користувача веб-сайту furniset.com.ua;
2.4 Обробка персональних даних - будь-яка дія з персональними даними, що здійснюються з використанням ЕОМ, так само як і без їх використання;
2.5 Знеособлювання персональних даних - дії, результатом яких є неможливість без використання додаткової інформації визначити приналежність персональних даних конкретному Користувачеві або особі;
2.6 Поширення персональних даних - будь-які дії, результатом яких є розкриття персональних даних невизначеному колу осіб;
2.7 Надання персональних даних - будь-які дії, результатом яких є розкриття персональних даних певному колу осіб;
2.8 Знищення персональних даних - будь-які дії, результатом яких є безповоротне знищення персональних на ЕОМ або будь-яких інших носіях.

3. Оператор може обробляти такі персональні дані Користувача:

3.1 Список персональних даних, які обробляє оператор: прізвище, ім'я, по батькові, номер телефону, адреса електронної пошти.
3.2. Крім того, на сайті відбувається збір і обробка знеособлених даних про відвідувачів (в т.ч. файлів «cookie») за допомогою сервісів інтернет-статистики (Гугл Аналітика та інших).

4. Цілі обробки персональних даних

4.1 Персональні дані користувача - прізвище, ім'я, по батькові, номер телефону, адреса електронної пошти - обробляються з наступною метою: уточнення деталей замовлення. Оператор має право направляти Користувачеві повідомлення про нові продукти та послуги, спеціальні пропозиції та різні події. Користувач завжди може відмовитися від отримання інформаційних повідомлень, направивши Оператору лист на адресу furniset.info@gmail.com
4.2 Знеособлені дані користувачів, що збираються за допомогою сервісів інтернет-статистики, служать для збору інформації про дії користувачів на сайті, поліпшення якості сайту та його змісту.

5. Правові підстави обробки персональних даних

5.1 Оператор обробляє персональні дані Користувача тільки в разі їх відправки Користувачем через форми, розташовані на веб-сайті furniset.com.ua. Відправляючи свої персональні дані Оператору, Користувач висловлює свою згоду з цією політикою.
5.2 Оператор обробляє знеособлені дані про Користувача в разі, якщо Користувач дозволив це в настройках браузера (включено збереження файлів «cookie» і використання технології JavaScript).

6. Порядок збору, зберігання, передачі та інших видів обробки персональних даних

6.1 Оператор забезпечує збереження персональних даних і вживає всіх можливих заходів, що виключають доступ до персональних даних неуповноважених осіб.
6.2 Персональні дані Користувача ніколи, ні за яких умов не будуть передані третім особам, за винятком випадків, пов'язаних з виконанням чинного законодавства.
6.3. У разі виявлення неточностей в персональних даних, Користувач може актуалізувати їх, направивши Оператору повідомлення за допомогою електронної пошти на електронну адресу Оператора furniset.info@gmail.com, або на поштову адресу Оператора р Житомир, пр-т Незалежності 184, з позначкою «актуалізація персональних даних».
6.3 Термін обробки персональних даних є необмеженим. Користувач може в будь-який момент відкликати свою згоду на обробку персональних даних, направивши Оператору повідомлення за допомогою електронної пошти на електронну адресу Оператора furniset.info@gmail.com, або на поштову адресу Оператора р Житомир, пр-т Незалежності 184, з позначкою «Відкликання згоди на обробку персональних даних».

7. Прикінцеві положення

7.1. Користувач може отримати будь-які роз'яснення з потрібних питань, що стосуються обробки його персональних даних, звернувшись до Оператору за допомогою електронної пошти furniset.info@gmail.com, або на поштову адресу Оператора р Житомир, пр-т Незалежності 184.
7.2. В даному документі будуть відображені будь-які зміни політики обробки персональних даних Оператором. У разі істотних змін Користувачеві може бути вислана інформація на зазначений ним електронну адресу.


+38 097 003 22 99
+38 093 003 22 99
+38 099 003 22 99
Facebook
YouTube
Instagram
Comodo SSL
Розробка сайту - FOBS
Copyright © furniset.com.ua
Вгору