Меню

Мийки / Змішувачі

Мийки і змішувачі - це самі популярне місце на кухні. Будь-яке приготування їжі - це брудний посуд. Крім того, сучасна кухня - це не просто місце для приготування їжі, але і стильна кімната, яка повинна відповідати стилю.

Мийки

Мийка - це місце для миття посуду. Ідеальним розміром для великої родини від чотирьох і більше осіб будуть мийки з двома чашами. У такій зручно мити великий посуд, а також велика кількість. Трохи більш компактні одинарні мийки. Сучасний стиль і функціональність мийок можна визначити за допомогою таких факторів:
 
• форма (кругла, квадратна, кутова);
 
• глибина (низька, середня, глибока);
 
• габарити (одинарна, подвійна);
 
• матеріал виготовлення (граніт, пластик, залізо).
 
До чисто технічним характеристикам відносять два види мийок - врізну або вбудовану. Зручним доповненням до багатьох моделей може бути поставка для гарячої посуду. Сучасні виробники також можуть запропонувати деякі розмаїття кольорів - сіра, бежева, чорна. Що стосується матеріалу, то найміцнішими вважаються гранітні мийки.

Змішувачі

Змішувач - це партнер мийки. Вони практично завжди вибираються за кольором і стилю мийки і можуть здорово доповнити інтер'єр кухні в цілому. Всі види змішувачів можна розділити на три основних види за формою:
 
• «гусаки»;
 
• стандартні;
 
• нестандартні.
 
Будь-який з видів змішувачів має основний функціонал по подачі води. Простими словами, так званий, регулятор. За типом регуляторів існують три види змішувачів:
 
• важільні;
 
• вентильні;
 
• безконтактні.
 
У першому, є невеликий важіль круглої або плоскої форми, за допомогою якого включається потік води. Вентильні - це класичні моделі. Можуть бути двовентильні або одновентільние. Безконтактні змішувачі - це сучасні моделі, для приведення в роботу яких, вам не потрібно буде навіть доторкатися до крана. Перші і другі, найбільш популярні серед покупців за якістю і ціною. При цьому, важільні мають одну важливу гідність - це можливість регулювати потік води, що дозволяє економити. Чого не скажеш про третій варіант. Безконтактні змішувачі найбільш затребувані в закладах громадського харчування, де в день краном користується величезна кількість відвідувачів.

Основним вимогам щодо вибору змішувача можна назвати витривалість. Він часто використовується, тому всі функціональні можливості повинні зберігатися навіть після постійного використання.
Основним вимогам щодо вибору змішувача можна назвати витривалість. Він часто використовується, тому всі функціональні можливості повинні зберігатися навіть після постійного використання.Мийки та змішувачі
Миття і змішувачі - це самі популярне місце на кухні. Будь-яке приготування їжі - це брудний посуд. Крім того, сучасна кухня - це не просто місце для приготування їжі, але і стильна кімната, яка повинна відповідати стилю.
мийки
Мийка - це місце для миття посуду. Ідеальним розміром для великої родини від чотирьох і більше осіб будуть мийки з двома чашами. У такій зручно мити великий посуд, а також велика кількість. Трохи більш компактні одинарні мийки. Сучасний стиль і функціональність мийок можна визначити за допомогою таких факторів:
• форма (кругла, квадратна, кутова);
• глибина (низька, середня, глибока);
• габарити (одинарна, подвійна);
• матеріал виготовлення (граніт, пластик, залізо).
До чисто технічним характеристикам відносять два види мийок - врізну або вбудовану. Зручним доповненням до багатьох моделей може бути поставка для гарячої посуду. Сучасні виробники також можуть запропонувати деякі розмаїття кольорів - сіра, бежева, чорна. Що стосується матеріалу, то найміцнішими вважаються гранітні мийки.
змішувачі
Змішувач - це партнер мийки. Вони практично завжди вибираються за кольором і стилю мийки і можуть здорово доповнити інтер'єр кухні в цілому. Всі види змішувачів можна розділити на три основних види за формою:
• «гусаки»;
• стандартні;
• нестандартні.
Будь-який з видів змішувачів має основний функціонал по подачі води. Простими словами, так званий, регулятор. За типом регуляторів існують три види змішувачів:
• важільні;
• вентильні;
• безконтактні.
У першому, є невеликий важіль круглої або плоскої форми, за допомогою якого включається потік води. Вентильні - це класичні моделі. Можуть бути двовентильні або одновентільние. Безконтактні змішувачі - це сучасні моделі, для приведення в роботу яких, вам не потрібно буде навіть доторкатися до крана. Перші і другі, найбільш популярні серед покупців за якістю і ціною. При цьому, важільні мають одну важливу гідність - це можливість регулювати потік води, що дозволяє економити. Чого не скажеш про третій варіант. Безконтактні змішувачі найбільш затребувані в закладах громадського харчування, де в день краном користується величезна кількість відвідувачів.
Основним вимогам щодо вибору змішувача можна назвати витривалість. Він часто використовується, тому всі функціональні можливості повинні зберігатися навіть після постійного використання.

+38 097 003 22 99
+38 093 003 22 99
+38 099 003 22 99
Facebook
YouTube
Instagram
Comodo SSL
Розробка сайту - FOBS
Copyright © furniset.com.ua
Вгору